Нови Продукти за подобряване експерименталната работа в училище!

Новите предложения на НФС България са насочени към изследователския дух на децата и тяхното желание за повече приключения. Разпалете го и ще получите незабавни резултати!

Можете да предизвикате любопитството им към обкръжаващата ги среда с нашите два нови продукта – камера за птици и метал-детектор с дискриминация на металите. Разберете кои видове птици живеят близо до училището или градината Ви.bird

Камера за снимане на птици с хранилка. Снимате автоматично  хранещи се птици, кацнали на хранилката. Камерата снима всяка секунда, когато има птица пред себе си. Има вградена батерия и сензор 1,5Мр . Батерията се зарежда през USB, с снимките се свалят от карата памет – microSD, която не е в комплекта.

Метал детектор, наречен металотърсач с възможност да показва вида метал, както и дълбочината, на която вероятно се намира предмета. Режим за дискриминация, но на металите – може да пренебрегва желязото за сметка на среброто и златото – показва немагнитни и магнитни метали. Лесно ангажира вниманието и амбицира учениците в изследване на околното пространство.metaldetectmetalScreen

Метал-детекторът работи с 2 батерии 9V, които не са в комплекта, има удобна дръжка и водоустойчива глава – антена . Антенната система е най-важната част , която успява да излъчва и да приема сигнали, изкривени от намиращия се в земята предмет. Електрониката селектира фазовото изкривяване и показва резултатите- има изход за слушалка…..

Можете да ги заявите в Платформата – https://order.nfsbg.com  или order@nfsbg.com

 

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s