Лесно ли се работи с платформата за поръчки на NFS Bulgaria ?

Платформата за поръчки на НФС България представлява електронен списък с продукти, учебни пособия и комплекти, необходими за успешното обучение на учениците от българското училище по Природни Науки – предметите Човек и Природа, Биология и Екология, Физика и Астрономия, Химия .

Списъците с продуктите по  отделните категории, са плод на многогодишния опит на експертите и екипа на НФС България и представляват интелектуален труд, предоставен на учители, директори и дистрибутори с изричното изискване да не се предоставят на трети лица.

В електронните списъци  и в платформата за поръчки има описания и снимки, които дават допълнителна информация за продуктите, необходими за подобряване на условията за лабораторна и експериментална работа по природни науки.

За да работите с платформата е необходима регистрация и одобрение . Моля попълвайте необходимите полета коректно, особенно счетоводните данни на училището , защото те ще бъдат в Офертата, Проформа-фактурата , Приемо- предавателния протокол, Фактурата и транспортните документи.

За лесно избиране на необходимите Ви продукти, използвайте различните опции за търсене – по категории и по наименование. Обърнете внимание, че един продукт може да присъства в различни категории. Когато търсите по наименование, моля не изписвайте цялата дума, а само част от нея. Така ще видите всички продукти, които имат това съчетание от букви.

Например изписвайки – човеш – ще видите не само микроскопските препарати с човешки тъкани и органи, но скелетите, които продаваме. Или – магн – ще видите не само магнитите, но и комплектите с тях и магнезия на прах и на ленти, металотърсача – детектор с дискриминация за метали – магнитни и немагнитни, кристални решетки…..

Всеки избран продукт отива в Кошницата и очаква след това да редактирате количествата от него. Не е необходимо да натиснете 5 пъти бутона за поръчка, ако искате 5 бр, чаши бехер … Просто наберете продуктите, които сте си набелязали и после натиснете Продължи, за да отидете в Кошницата. Там можете да видите сумата до този момент и да я контролирате, добавяйки-изтривайки продукти или променяйки количества.

Когато искате да продължите по-късно, натиснете Запиши. Заявката Ви остава в кошницата и очаква да продължите в удобно време. Можете да вземете Оферта с бутона….

Когато сте готови с окончателния вариант – натиснете Поръчай и може да вземете Проформа фактура, за плащане. Има Примерен договор, ако е необходимо да се подписва такъв!

Моля изтеглете инструкция за работа с Платформата за поръчки на пособия за Природни Науки!

2 responses to “Лесно ли се работи с платформата за поръчки на NFS Bulgaria ?

  1. Липсват цени, а те са определящи за това какво да поръчаме.

    • Здравейте г-жо Методиева, има цени и повече подробности в палатформата за поръчки. Моля да се представите на order@nfsbg.com и ще Ви бъде предоставена възможност да работите с електронните списъци и да поръчвате. Отзивите от учители са доста насърчителни – готова заявка с получени оферта, проформа фактура и договор за доставка … за 15 минути!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s